2022-11-20 - Smile & Spirit - Beauty Blog

23 новембар 2022

NERILEX - Losion protiv opadanja kose - 🌺💮🌸 Fenooomenalan proizvod !!! 🌸💮🌺

23 новембар 0
NERILEX - Losion protiv opadanja kose - 🌺💮🌸  Fenooomenalan proizvod !!! 🌸💮🌺

 Ako imate problem sa opadanjem kose i još uvek niste uspeli da pronadjete dobro rešenje, koje bi pomoglo pa čak i pospešilo rast nove kose, izdvojite malo vremena i pročitajte nešto više o ovom losionu 😊 Stvarno ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje ovim proizvodom. Pritom, cena mu je izuzetno povoljna i može se naći u skoro svakoj apoteci i drogeriji, a može se poručiti i online.

Informacije o proizvodu i sastav:

Zemlja porekla: Srbija
Brend: Zdravlje Kozmetika doo Leskovac
Cena: 320 - 500 dinara
Pakovanje: 200 ml

Link do proizvoda: 

Srbotrade: NERILEX losion protiv opadanja kose , cena: 362,48 dinara
Lilly: NERILEX losion protiv opadanja kose ,  cena: 495,99 dinara
Galenpharm: NERILEX losion protiv opadanja kose , cena: 409,20 dinara

Cena mu varira u zavisnosti od prodajnog mesta, medjutim i ako mu je u Lilly-ju trenutno najviša cena, veoma često bude na popustu i može se kupiti po dosta nižoj ceni. Takodje, u DM-u mu je redovna cena  oko 360 dinara. U svakom slučaju, za ovu bočicu od 200 ml, isplati se sigurno.


Proizvodjač je Zdravlje kozmetika iz Leskovca i mogu reći ne samo da su se potrudili oko samog proizvoda, nego su i pakovanje i bočica odlični, a pumpica kojom se raspršuje proizvod i više nego fantastična! Na samom raspršivaču se čak nalazi i zaštita kako vam se proizvod ukoliko ga nosite negde ne bi otvorio i bio osiguran od curenja. 


Nosila sam ga i na more i ova zaštita na samoj bočici je odlična. Kasnije kada sam potrošila preparat sačuvala sam bočicu (imam ih nekoliko 😁 i koristim ih za različite svrhe, no, to sad nije tema 😊 )


Prvi put kad sam kupila ovaj proizvod, toliko sam bila oduševljena da sam svima oko sebe pričala o njemu, narednih mesec dana. Sada ga koristim već sigurno više od godinu dana i bočica koju trošim mi je 5 ili 6 po redu, prestala sam iskreno da brojim, jer je postao sastavni deo moje rutine. 

*sajt za proveru sastojaka http://cosdna.com/eng/ingredients.php .

Sastav i delovanje:

- Kompleks esencijalnih masnih i amino kiselina (Jača dlaku, popravlja zdravlje same dlake od korena do vrha, kao i kose uopšte, sprečava opadanje )

- Kompleks vitamina i provitamina (Igra značajnu ulogu u formiranju čvrste strukture kose, stimuliše rast kose, pozitivno utiče na dlaku i pucanje kose, na duže staze sprečava opadanje i gubitak kose.)

- Bioaktivni sumpor (Efekti bioaktivnog sumpora uključuju antibakterijska, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja regulišu sebum.)

- Piroctone Olamine  (Smanjuje pojavu peruti i sprečava stvaranje masnoće kože glave. Takođe sadrži antiseboreična, bakteriostatska i fungicidna svojstva.)

- Salicilna kiselina (Sprečava pojavu peruti i veoma dobro utiče na uklanjanje postojeće.  

- Kamfor (Stimuliše rast kose i dotok krvi u kožu glave.) 

- Mentol, Alantoin, Bisabolol (Ublažavaju iritaciju, sprečavaju isušivanje kose i deluju antiinflamatorno na kožu glave.)

Način korišćenja:

Na samom proizvodu se može pročitati upuststvo, koje kaže: Nerilex losion umasirati jednom dnevno na kožu glave. Masažu vršiti u trajanju od tri minuta. 

Ja sam losion koristila uveče, tako što naprskam teme i zatim masiram. Masažu sam radila prstima, a nekad i uz pomoć masažera za kosu (Uslikaću pa ću okačiti sliku. Masažer je odličan, poručila sam ga preko Ali ekspresa po nekoj smešnoj ceni). Uglavnom sam masirala duže od 3 minuta, izmedju 15 i 20 minuta, nekad i duže. Nisam sigurna da li bi rezultat (u mom slučaju) bio isti i sa 3 minuta, ali s obzirom da sam ga preporučila i drugima i da su bili oduševljeni, verujem da je i masaža od samo 3 minuta učinkovita. Što bi rekli, bolje išta nego ništa 😊 Prskala sam ga i na suvu i na mokru kosu. Odnosno, kada bih oprala kosu, još dok mi se nije potpuno osušila, naprskala bih ovaj losion i umasirala. Nakon toga, svako naredno veče bih ga prskala na suvu kosu i masirala. Nekada je to u trajanju od samo 10 minuta, a nekad i po pola sata (dok me ruke ne zabole 😂). Sve u svemu, meni prija i volim da ga koristim, a vidim i rezultate.   

Moji utisci nakon korišćenja:


Nerilex losion protiv opadanja kose je preparat koji poboljšava i stimuliše cirkulaciju kože glave. Na taj način omogućava ponovnu aktivaciju samog korena dlake pri čemu sprečava opadanje kose. Oduševljena sam ovim proizvodom. Moja kosa je tanka, imam je dosta ali je sama dlaka nežna i osetljiva. Stvarno vodim računa o kosi i negujem je na sve moguće načine kako bih je ojačala. U tome sam uspela i ponosna sam na sebe zbog toga, jer sam uz puno prirodnih preparata uspela da poboljšam kvalitet kose. Ovaj proizvod je jedan od onih kupovnih u koje sam se zaljubila i ne bih volela da ga povuku iz prodaje. Dodaću još da ima specifičan slatkast miris, meni ne smeta ali mom suprugu taj miris nije omiljen. Ne znam sa čim bih vam uporedila, zaista nije jak, i meni lično čak i prija, ne miriše na neku hemiju, nije neki "veštački" miris koji guši. Ne oseća se ni alkohol, ali soba stvarno miriše na taj proizvod nakon korišćenja, pa kome smeta, samo nek nakon toga izluftira😁 

Zaključak:

Ovu recenziju sam napisala nakon godinu i više dana korišćenja ovog losiona. Za tih godinu i nešto, skoro svako veče sam masirala teme i rezultati nisu izostali. Na mestima gde sam imala zaliske sada imam novu kosu, koja je već poprilično porasla. Ono što sam takodje primetila je, da mi je dlaka boljeg kvaliteta. Ranije nikada nisam mogla da pustim šiške u dužini same kose, one su se uvek nekako kidale, pucale i nisu rasle preko ušiju. Sada mi je sva kosa, ukljušujući i šiške iste dužine i svuda je podjednakog kvaliteta, od korena do vrha. Kosa nije ispucala, ne lomi se, ne krza se. Iskreno verujem, da je izmedju ostalih preparata koje koristim za negovanje kose, ovaj losion medju prva tri. Nastaviću da ga koristim, jer mi je masaža postala deo večernje rutine. 



Ukoliko vam se ovaj tekst dopao pišite mi, šaljite mi i svoje predloge o čemu biste još želeli da čitate ovde na blogu ili na Instagramu Smile & Spirit

Budite nasmejani i vedri,
prijatan dan želi vam🌸💮🌺  Gordana🌸💮🌺